Här kan ni som skolklass eller vilken förening som helst beställa parmesan av oss till ett kanonpris för att sedan sälja vidare för en bra slant. Parmesanost är en väldigt omtyckt produkt i Sverige och kan användas till allt. Äkta Parmigiano Reggiano tackar ingen nej till. Ni kan välja någon av våra två varianter nedan eller så väljer ni själva vilket antal ni vill ha.

Vi rekommenderar att ni säljer varje ost för 190kr men ni kan utan problem sälja för ännu mer än så just för att produkten ni säljer är känd som “King of Cheese” och vi samarbetar enbart med de bästa producenterna/familjerna i regionen som har hållit på i hundratals år för att göra perfektion av produktionen. Dessutom kan ni alltid referera till vår hemsida där vi har över 50 000 kunder. Då ser era kunder att ni erbjuder ett bra pris eftersom det är samma Parmigiano Reggiano som från vår webshop. Det blir en utmärkt säljpitch utöver säljbladet ni får av oss.

Parmesan 18 månader (500g)

Den traditionella parmesanen ”Parmigiano Reggiano” är mest känd runt om i världen bland alla hårdostar. Den har gjort sig känd med namnet ”King of Cheese”. Tillverkning av äkta parmesan sker enbart i regionen Emilia-Romagna, norr om floden PO.

”Parmigiano Reggiano” tillverkas av opastöriserad mjölk, och parmesanen ska lagras i minst 12 månader. Parmesan är också en väldigt nyttig ost för kroppen som även rekommenderas av många läkare just för att den innehåller bl. a protein, Vitamin A, Vitamin B, Vitamin C, Vitamin D och Kalcium. Denna parmesanosten är lagrad i 18 månader och är gjord med kvalitet och känsla uppe i bergssluttningarna i Modena regionen. Hållbarheten från att kunden ni säljer till har öppnat osten är 5 – 6 månader. Som oöppnad ännu längre.

Hur går det till?

  1. Börja med att bestämma hur stort antal ostar ni vill köra på, eller vilken av varianterna Piccolo och Grande som passar er bäst.
  2. Sedan fyller ni i beställningsformen nedan som sedan skickas till oss på MyParmesan.
  3. Någon av oss återkommer till er för att gå igenom beställningen detaljerat och även ge er säljbladet.

Piccolo

Parmesanost 18 mån (500g)

Antal: 175 st
Säljpris: 190kr
Förtjänst per ost: 50kr

Totalförtjänst: 8 750kr

Grande

Parmesanost 18 mån (500g)

Antal: 325 st
Säljpris: 190kr
Förtjänst per ost: 55kr

Totalförtjänst: 17 875kr

Gigante

Parmesanost 18 mån (500g)

Antal: 450 st
Säljpris: 190kr
Förtjänst per ost: 60kr

Totalförtjänst: 27 000kr