Här kan ni som skolklass eller vilken förening som helst beställa parmesan av oss till ett kanonpris för att sedan sälja vidare för en bra slant. Parmesanost är en väldigt omtyckt produkt i Sverige och kan användas till allt. Äkta Parmigiano Reggiano tackar ingen nej till. Ni kan välja någon av våra två varianter nedan eller så väljer ni själva vilket antal ni vill ha.

Vi rekommenderar att säljer varje ost för 160kr men ni avgör självklart själva om ni vill sälja för ett dyrare eller billigare pris.

Hållbarheten från leverans är 3 – 6 månader. Leveranstid är upp till 2 veckore. Har vi hela er beställning i lager så är leveranstiden 2 – 3 dagar.

Parmesanost (500g)

Den traditionella parmesanen ”Parmigiano Reggiano” är mest känd runt om i världen bland alla hårdostar. Den har gjort sig känd med namnet ”King of Cheese”. Tillverkning av äkta parmesan sker enbart i regionen Emilia-Romagna, norr om floden PO.

”Parmigiano Reggiano” tillverkas av opastöriserad mjölk, och parmesanen ska lagras i minst 12 månader. Parmesan är också en väldigt nyttig ost för kroppen som även rekommenderas av många läkare just för att den innehåller bl. a protein, Vitamin A, Vitamin B, Vitamin C, Vitamin D och Kalcium. Denna parmesanosten är lagrad i 13 månader och är gjord med kvalitet och känsla uppe i bergssluttningarna i Modena regionen.

Hur går det till?

  1. Börja med att bestämma hur stort antal ostar ni vill köra på, eller vilken av varianterna Piccolo och Grande som passar er bäst.
  2. Sedan fyller ni i beställningsformen nedan som sedan skickas till oss på MyParmesan.
  3. Någon av oss återkommer till er för att gå igenom beställning detaljerat och konfirmera allting samt när ni får er leverans.

Piccolo

Parmesanost 13 mån (500g)

Antal: 150 st
Ert inköpspris: 95kr
Säljpris: 160kr
Förtjänst per ost: 55kr

Totalförtjänst: 8 250kr

Grande

Parmesanost 13 mån (500g)

Antal: 280 st
Ert inköpspris: 95kr
Säljpris: 160kr
Förtjänst per ost: 55kr

Totalförtjänst: 15 400kr