Löjromspizza med Parmesan

SVÅRIGHET

lätt

TILLAGNINGSTID

0minutes

INGREDIENSER

  • 400 g Pizzadeg – Surdeg

  • 1 dl Creme Fraiche

  • 75 g riven Parmigiano Reggiano

  • 1 liten rödlök
  • 1 kruka dill
  • 1 dl creme fraiche

  • 1 st citron

  • Flingsalt och nymalen svartpeppar

  • Valfri mängd löjrom

FÖRBEREDNING

Värm ugnen till 225 grader.

Pizza: Kavla ut pizzadegen till önskad form. Lägg degen på en bakplåts klädd plåt.

Bred på creme fraiche och toppa med riven parmesanost. Grädda i ugn i ca 10-15 min.

Topping: Skala och finhacka rödlök. Hackad dill.

Ta ut pizzan och strö över rödlök och dill. Toppa med klickar av creme fraiche och löjrom. Riv lite citronskal över pizzan och strö över svartpeppar från kvarn och lite flingsalt. Skär pizzan i bitar och servera. Hoppas det smakar!

2 Comments

  1. Bengt 9 juni, 2023 at 14:23 - Reply

    Var är löjrommen måste ha glömt den o hur mycke

    • MyParmesan 10 juni, 2023 at 11:52 - Reply

      Nu är det tillagt. Du får ha valfri mängd av löjrom.

Leave A Comment